EQOmmand software / Intuïtieve bedieningssoftware

EQOmmand software

De beste werking van uw domotca systeem is het belangrijk dat deze wordt gekoppeld aan gebruiksvriendelijke domotica software. Qbus heeft voor het gebruik op de pc EQOmmand ontwikkeld. EQOmmand is software waarmee u uw Qbus domotica eenvoudig kunt besturen.

Eco Dashbord

De EQOmmand software is sinds kort ook uitgebreid met de Eco Dashbord applicatie. Hiermee kunt u eenvoudig alle uitgangen in een grafiek worden vergeleken en bekeken worden. U kunt hiermee ook de elektriciteits- gas-, en watermeters visualiseren. Zo kunt u eenvoudig zien hoeveel u gebruikt en deze gegevens vergelijken met dezelfde periode voorgaande jaren.

Besturen

De EQOmmand software is zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk. Met de software kunt u eenvoudig grondplannen maken en zo iedere kamer vanaf uw pc besturen. Daarnaast kunt u ook een ‘alles-uit’ knop instellen.

Installeren

U kunt de EQOmmand software downloaden vanaf de Qbus website. Er is ook een handleiding beschikbaar waarin het gehele installatie stap voor stap wordt uitgelegd met ondersteunende afbeeldingen. Mocht u vragen hebben over de software of de installatie dan kunt natuurlijk altijd contact met ons opnemen.